11-05-10

Géén kandidaat...

Zoals U in het vorige bericht kan lezen is er deze keer geen Lovendegemse kandidaat. Dat belet niet dat wij als afdeling de campagne vol steunen. Uiteraard. Het Vlaams Belang is het Vlaams Belang. Of dat nu van Zomergem, Nevele of Lovendegem is. Het is één partij met één boodschap: Vlaanderen en de Vlamingen eerst!

Uiteraard zullen sommige mensen nu naar stemadviezen hengelen.

Ik kan maar verwijzen naar de kandidaten die ik zeker zal gedenken in mijn kiesgebeden.

Zo denk ik bijvoorbeeld aan Tanguy Veys. Misschien niet de makkelijkste maar wel een werkpaard en met zijn 38 één van de jonge beloftes in Gent.

Of aan Sabrina Dessein, jonge moeder van drie kinderen maar een belofte voor Maldegem en het Meetjesland.

En zeker aan Olaf Evrard. Wie de politiek in Nevele volgt weet dat Olaf van aanpakken weet en ondanks zijn éénmansfractie serieus weegt op de politiek van onze buurgemeente. Een stem voor Olaf is dàt werk waarderen.

Twee mensen die ik steunde in 2007 en waar ik ook vandaag steun aan geef is Ortwin Depoortere (mijn contact in de Gentse raad als het om 'Vinderhoutse dossiers' gaat) en Veerle De Gussem, uit Ertvelde.

Tot slot natuurlijk ook Bart Wallaert, onze ijverige afdelingsvoorzitter in Zomergem. Of iemand met een band met onze gemeente: Patricia Segers. Jarenlang samen met vriend Marnix mee met de bus naar de verplaatsingen van KSK Lovendegem.

Zoals U kan zien in het persbericht wil het Vlaams Belang ook een stap vooruit zetten naar de gemeenteraadsverkiezingen en nu weten ze't bij de buren ook: het Vlaams Belang is er in 2012!

 

17:39 Gepost door Geert Neirynck in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) | Tags: verkiezingen |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.