09-06-10

Campagnejournaal 5

Met nog enkele dagen te gaan voor de verkiezingen, tonen we u graag ons vijfde en laatste campagnejournaal. In het campagnenieuws krijgt u beelden van een actie aan de gevangenis van Dendermonde, waar het Vlaams Belang de steun kreeg van de cipiers. En onze cameraploeg volgde de campagne in West-Vlaanderen, van het pittoreske Brugge tot op het strand van Blankenberge.

Onze interviewgast deze week is Gerolf Annemans, onze lijsttrekker in de provincie Antwerpen en in het lijsttrekkerfilmpje stellen we u – voor zover dat nog nodig zou zijn – Filip Dewinter voor, onze lijsttrekker voor de Senaat.

In de reportage vertellen we waarom het Vlaams Belang het enige échte alternatief is. Bij ons geen vage beloftes en geen geschipper, maar duidelijkheid en rechtlijnigheid. Geen Belgische staatshervorming of confederaal tussenstation, maar een eigen Vlaamse staat. Het Vlaams Belang is een partij die durft en dus zeggen wij onomwonden: wij gaan wél voor de splitsing van België! Omdat we binnen België nooit werk kunnen maken van ‘de echte problemen’, van een efficiënte justitie, van rechtvaardige pensioenen, van een streng maar rechtvaardig asiel- en immigratiebeleid, van goed bestuur. De Belgische chaos heeft lang genoeg geduurd. Het is tijd voor Vlaamse onafhankelijkheid!

 

12:09 Gepost door Geert Neirynck in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) | Tags: verkiezingen2010 |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.